Boka ett gratis 15 minuters Clarity Call

Det är en jätte bra idé för att lära känna oss bättre & – Hur vi gör vår grej!

Ett Clarity call hjälper dig att se om vi är ett bra alternativ för dig på din resa inom personlig utveckling, eller Personal Growth som vi hellre kallar det.

Du får veta mer om vår metod och hur vi kan hjälpa dig att agera i linje med ditt Syfte, hur du kan vara mer Närvarande & Fokuserad, och vara mer Modig när du förvandlar dina Drömmar till Verklighet!

Nu är verkligen tid att agera pga de Stora möjligheter som finns på den internationella Marknaden!

#1: Välj ett datum & en tid – det är väldigt enkelt att boka, vi mailar en zoom länk till dig

#2: Ett bekräftelse mail kommer tillbaka till dig & lägg till mötet i din kalender gärna med en påminnelse – så hörs vi eller ses vi då!

#3: om du av någon anledning inte kan ta mötet så boka av eller omboka mötet så vi båda får en uppdaterad kalender – Välkommen & ta hand om dig så länge!

Det här är Vad vi gör: 

Din ROI – Return on Investment – på våra Affärsutbildningar & vår Mindset Coachning – är att du till att börja med får inspiration, energi och förhöjd kreativitet till att ta dig an de utmaningar som följer med ditt jobb eller dina drömmars mål. Och du får vetenskapliga ”verktyg” som du kan använda i din vardag för att än mer ta dig an utmaningar och leda andra mot de mål & visioner som företaget har.

Vår Mindset Coachning hjälper dig att bättre hantera press & stress både privat och i yrkeslivet.

Våra Affärsutbildningar
Att ha ett ekonomiskt ansvar blir allt vanligare på chefspositioner. Utifrån en tuff omvärld så har vi skapat förinspelade affärsutbildningar – en VD-utbildning – där du lär dig att läsa & förstå finansiella rapporter eftersom det är du som ändå är ansvarig. Och lite Marknadsföring är bra att ha så du kan vara med i snacket där också, ett väldigt roligt område. Det tyngsta blocket är fördjupning inom Ledarskap. Två av blocken går att studera separat.

Vi har även AffärsMentorskap
– där har vi kombinerat Affärsutbildningarna & Mindset Coachning med mycket mer –
länkar via menyn