Din nya trygghetszon

Mindset betyder allt – det är din interna attityd som tar sig uttryck i dina beslut i vardagen.

Vår metod 
* Hjälper dig att inte bli lika lätt distraherad
* Sparka ut Dåliga vanor
* Skapa Goda vanor
* Skaffa & säkerställa ett bra Självförtroende
* Skydda din Självkänsla
* Tips till att hantera känslor
* Nå mål i livet 
* Få struktur att nå dina mål och värdera din tid
* Vi fokuserar på att du ska få Klarhet
* Vi fokuserar på att du ska hitta Motivation
* Vi fokuserar på att du ska få Struktur
* Vi fokuserar på att du ska drivas av ditt Syfte

Om du vill nå dina mål i företagsform eller skala upp ditt företag med fler projekt, då hjälper vi dig att bygga en effektiv struktur i våra förinspelade Affärsutbildningar & i vår skräddarsydda coachning – Länkar i menyn

Vår Coachning handlar mycket om att i dialog framhäva dina starka sidor och använda det som pelare för din nya trygghetszon som vi tillsammans bygger. Du får ett bättre självförtroende att agera på din arena vad det nu kan vara för något som du vill förverkliga. Mycket vet du redan men det betyder så mycket att tillsammans plocka fram det. Vi pin pointar detaljer i en plan att agera utifrån för att du ska kunna ta dig dit du vill – stark och målmedveten.

OM OSS

Vi har Magisterexamen i Företagsekonomi med profilering i Ledarskap (vilket innefattar såväl Självledarskap som Gruppsykologi) & Finans från 2003 som en grund att stå på + uppdateringsutbildningar senast hösten 2020 när vi kryddade på det hela med att vi tog en examen som Certifierad Ekonomichef via FAR – Föreningen för Auktoriserade Revisorer, där vi uppdaterade hela Företagsekonomiområdet.

Vi borstade även upp sina marknadsföringsskills med en diploma Degree i Marketing Management 2014 & uppdaterat igen 2020 med Branding. Vi har också High Performance Coachning i ryggen från sommaren 2020. Vi har gedigen erfarenhet av Företagande, specifikt inom Affärsutveckling, Ledarskap & Varumärkesbyggande.