Sorgeprocessen

Trauman, kriser och besvikelser i livet har alla sin sorgeprocess. En process har en början och ett slut. Vad vi går igenom gör oss till den vi är idag och vi blir aldrig den vi var innan. Alla har massor med känslor från sina upplevelser och ingen kan eller kommer att ta dessa känslor ifrån dig.  Vi möter även andras sorgeprocesser och som företagsledare är det något som du behöver bemöta med hänsyn. Hur du gör det ingår i ditt ledarskap, mer om det i menyvalet om Affärsutbildningar/Ledarskap.

Sorgeprocessen kommer att hjälpa dig att komma ut på den andra änden av tunnels mer än ok. Vi har alla en enorm kraft inom oss att göra just det, att komma igenom tunneln och knappt tro att det är sant att hur klarade jag av detta? 

Att gråta är bra för det lättar och du känner dig lite bättre efteråt, det är ok att gråta. Alla har rätt att gråta, män och kvinnor, vuxna, tonåringar och barn och det hjälper. Ångest är ett sätt för kroppen att säga till att nu måste du ta det lugnt. 

Ofta kan det också komma känslor av ilska och frustration och vi förstår att det är väldigt viktigt att ha detta under kontroll så vi inte slår andra eller kanske t.o.m dödar andra människor. Här förstår vi att vi är ansvariga för våra känslor. 

Våra känslor ingår ju i processen och vi kan hantera det, du kanske behöver professionell hjälp av en psykolog eller terapeut om du känner att du kan inte hantera detta längre. Det finns en process och möjligheten finns att se ljuset i tunneln hur mörkt det än ser ut och känns just nu. Om du faller och även om du är svårt skadad så vet du att till slut är det du som måste ställa dig upp igen och du kan det också!

Vi tror att du har vad som krävs. Vi kommer att peppa dig och du är varmt välkommen till mina Facebook grupper. Om du inte har råd med det så släpper vi in dig där ändå. Om du har råd så kan du betala och supporta någon av grupperna. Av respekt för andras känslor så kommer du att hålla en god ton därinne. 

Självförtroende kommer att få dig att tro att det är möjligt för du har listat ut ett och annat förut i ditt liv. 

Din självkänsla kommer att säga till dig att du är värd att kämpa dig igenom detta. 

Din självkärlek kommer att hjälpa dig att erkänna för dig själv att du är värd att vara älskad och få medkänsla.
Medkänsla kommer att få dig att förstå att andra också är värd allt detta. 

Goda vanor kommer att göra dig stark.
Dåliga vanor kan förstöra ditt liv. 

Med vår erfarenhet av detta har vi gjort våra Facebook Grupper men har också 1:1 för dig skräddarsydd online coachning – länkar på vår hemsida här: https://businesspro.se/irl-online-coaching/ & in English right here: https://attitudeacademy.eu/irl-online-coaching-products/