Managementkonsult

Vi jobbar även som Managementkonsult via vårt bolag Attitude Business Pro AB. Bolaget tillför företagsekonomisk expertis inom Business Management, Ledarskap och Ekonomistyrning.

Business Management är ett område som är extra viktigt i tider av förändring, att hjälpa företag på individnivå men även i gruppsessioner. Testa oss innan du tar några förhastade beslut gällande anställda som har blivit lågpresterande eller är inblandade i konflikter. I tider av förändring måste företagen och människorna i dem anspassa sig till förändrade yttre omständigheter. Stagnation är det farligaste som finns.

Med vår erfarenhet av personalansvar sedan 2005 har vi en gedigen erfarenhet. Vi har också arbetat med många olika sorters företag vilket har gett oss en intressant approach till att lösa problem och att stärka företagets kultur och dess anställda. Hur attraherar man och behåller yngre generationer på sin arbetsplats är något som många äldre företagskulturer misslyckas med, det kan vi hjälpa er att rätta till.

Tillgängligt på svenska och engelska, vi har vår verksamhetsadress i Stockholm och reser internationellt.

Contact us at info@attitudepromotion.com