Dina val i vardagen

I vårt TedX tal så pratar vi bl.a. om våra goda och dåliga vanor och den skillnad de gör på att nå våra mål. Ganska självklart men det är nog mer något man måste erkänna för sig själv. Skjuter man upp saker så vet vi att det aldrig blir av.

Därför måste man börja på en gång, bättre små steg mot rätt riktning än inga steg alls. Goda rutiner varje dag skapar faktiskt ditt liv hur det ser ut i morgon. Det kan vara en skrämmande tanke men vi tycker precis tvärt om. Vi kan påverka vårt liv hur det kommer att se ut idag och till viss mån hur det kommer att se ut i morgon även om det såklart finns mycket osäkerhet. Mer om detta som sagt i vårt TedX talk – ”Chasing after your Dreams despite the pandemic”. 

Vår förinspelade produkt – ”How to get a Winner’s Mindset” hjälper dig att få 14 goda vanor så att du inte ger upp på vägen mot dina mål. Det hänger ju ihop, att vara i gott skick för att orka i längden. Produkten finns i menyn under förinspelade produkter och finns bara på engelska men det ska nog gå bra tror vi. Välkommen!