Vårt första TedX tal

Chasing after your Dreams despite the Pandemic – heter vårt första TedX tal som vi är ganska exalterade över! Verkligen! I talet talas det inte så mycket om Business utan mer generellt om att nå sina mål och drömmar. Men vår affärsidé är att uppmuntra fler till att verkligen sjösätta sina drömmar & idéer och göra det i Business. Speciellt entreprenörer går omkring med fantastiska affärsidéer. Problemet är att dom slänger bort bra idéer när det kommer upp nya idéer istället för att förverkliga fler affärsidéer.

Vårt tips är att göra en plan och skriva ner alla sina affärsidéer, funkar fin fint på mobilen. Vissa idéer kan vara delmål på vägen mot något större mål. Att skriva ner ger en bra översikt. Man ska inte ha för mycket i huvudet, det tar bara diskutrymme för mer kreativitet att sprudla fram. 

Gör man detta får man ett roligare liv där man gör det som ger mer glädje på dagarna – mer än någonsin ifrågasätts vad vi gör med vår tid för tid = livet 

Självförtroende kommer att få dig att inse att det även är genomförbart för dig. 

Gör det nu för att skjuta upp något betyder att det aldrig blir av!

Vi vet & tror på din förmåga & plockar fram det hos dig så att du också ser det.

Drömmar & idéer är vad livet ger oss som hintar för att bli lyckliga. För att nå dit är ett viktigt första steg att sluta prata negativt till dig själv & andra, där stänger av du den största energitjuven. 

Välkommen att jobba med oss mot dina mål som Business eller hobby till att börja med. Vi mappar ut kartan mot dina mål med Förinspelat material – om du vill bygga ensam i hemlighet eller online coachning med oss! Kolla runt mer här om du vill ha mer skoj i din vardag – Välkommen – länkar i menyn!

Kolla in vårt TedX tal här: https://www.youtube.com/watch?v=ymrq3ZAH-T0