Vi rustar dig för utmaningar som Företagsledare

Att driva företag i förändring är verkligen på tapeten mer än någonsin. En osäker marknad skapar samtidigt möjligheter där mycket kan ändras med snabba kast. Därför är det bra att ha kunskap i stövlarna för att stå stadigt och våga agera. Man behöver effektivt analysera utan att krångla till det för att agera i tid.

Vi kryddar på det hela med vikten av ett sunt självförtroende. Att vara kaptenen på skeppet kräver mycket. Vi rustar dig för utmaningar som modern Företagsledare. Våra produkter är både inom Självledarskap för att prestera även under hög press och Företagsekonomi som ger dig verktyg till din vardag i företag eller projekt som du driver.
Det här är några ”varför” man ska gå våra utbildningar. Flertalet är förinspelade episoder att gå på en tid och plats som passar dig.

Företagsekonomi och Självledarskap kan låta torrt och tråkigt men vi gör det skoj för vi tycker det är så viktigt att fler företagare och entreprenörer verkligen skaffar sig denna kompetens till sin vardag. Välj bland våra olika produkter i menyn.
Våra produkter på Engelska finns att välja från i menyn. T.ex. produkten – 14 days Challenge – How to get a Winner’s Mindset – finns endast på engelska – så du inte ger upp!

Välkommen till vår VD-utbildning – Bli en Vassare Företagsledare – Företagsekonomi på Magisternivå – länkar i menyn eller via länken här: https://www.attitudepromotion.se/affars-utbildningar

Företagsekonomi är inom forskningsområdena Organisation/gruppsykologi, Ekonomistyrning & Marknadsföring.