Digitalisera Mera

Vill du digitalisera din administration genom att förenkla och därmed spara mycket pengar i ditt företag? Några fler direkta fördelar med att digitalisera sitt företag är att du får mer engagerad personal och rätt saker prioriteras i företaget. Det finns stora pengar att spara här.

Om du känner dig osäker över detta så kan vi ta ett möte via t.ex. zoom och se vad som kan passa just er.  Det kan vara en generationsfråga men vi kan tackla även det åt er och brygga över motståndet eller rädslan mot förändring. Vi var väldigt tidiga ute att inse vad billigt det är att digitalisera, så vi har gedigen erfarenhet inom det också. 

Vi började redan digitalisera år 2010 när vi slog ihop två företag till ett som blev vårt familjeföretag med 30 anställda. Sedan dess har vi digitaliserad ekonomiavdelningar på löpande band. En riktigt bra idé! Välj – Bli en Vassare Företagsledare i menyraden.

Att driva ett företag kräver mycket utav dig, både kompetens inom företagets nisch, men även att vara en generalist vad gäller företagande. Det är bra att veta vad man måste ha koll på. Därför har vi skapat vår VD-utbildning – smidigt med förinspelade avsnitt för dig att gå igenom på en tid och plats som passar dig.

Dra nytta av vår onlineutbildning på magisternivå m.m. på en tid och plats som passar dig, förinspelade avsnitt 🎥 Väldigt prisvärt eftersom vi vill att fler företag ska ha råd med denna utbildning. Våra konkurrenter tar 5-8 gånger mer i pris än vi gör.