Att ha en vinnarskalle

Att vara envis på bra saker är en styrka. Att envist hålla fast vid sånt som du vet är dåligt för dig är inte alls bra. Att göra en ärlig utvärdering av sin beslutsamhet är därför både smart och förståndigt. 

Att sitta fast i invanda vanemönster är inte heller bra. Vill du förändra ditt liv så måste du se över dina dagliga rutiner och skapa nya rutiner. Det vi gör handlar om att ”du behöver dig för att ta dig dit du vill”. Det säger en hel del tycker vi. 

Att göra en ärlig granskning av sig själv kan kännas lite jobbigt men du behöver det för att just komma ur dåliga vanor och hitta bra vanor istället som hjälper dig framåt i livet. Det är bra både för kroppen och knoppen. Vi pratar om långsiktig framgång, att hålla i längden dessutom och då ser vi över hela området av Självledarskap eftersom det börjar med dig.

Vi ser över din plan också för hur du ska nå dina mål. Vi går också igenom vad du har för mål och hjälper dig att bestämma dig för vad du vill. Vi går också igenom vad du behöver för att ta dig dit och gör upp delmål så du får en bra karta och verktyg att navigera mot dina livsmål. 

Att ha en Vinnarskalle betyder att du vet vad du ska lägga ner din energi och envishet på, att vara målinriktad och ha en detaljerad plan på hur du ska nå dina mål. Så fungerar det både i yrkeslivet, inom idrottsvärlden och även i privatlivet faktiskt. 

Om du har massa planer men agerar tvärt emot eller saboterar för dig själv, eller låter andra sabotera så kommer du inte att nå dina mål. Vi hjälper dig hur du ska hantera detta. Att se andra som konkurrenter är inte alls att vara en vinnarskalle eftersom i livet är det sällan en one man eller woman show. 

Vi har en förinspelad coachning på engelska som du kan studera om och om igen, på repeat.
Det är ju fördelen med just förinspelat. Den är på engelska vilket du också behöver ha nu för tiden.

Signa upp för direkt access – How to keep a Winner’s Mindset – för din framgång. 

Kolla in våra andra coachningsalternativ som vi har också, länkar uppe i menyn.

Låt oss coacha dig till din framgång! Påbörja din spännande resa redan idag. Länkar i menyn.