Har du full koll framåt hur du ska ta dig mot dina mål?

Har du full koll framåt hur du ska ta dig mot dina mål? Kan man ha det i dessa tider? 

Alternativet är ju att fortsätta att agera på sina impulser eller gå så en gammal utdaterad agenda vilket inte är att rekommendera. 

Jag är en Coach inom Självledarskap och Mentor inom Företagande med 20 års erfarenhet och 15 års erfarenhet som företagsledare inom olika branscher.

Att skaffa sig ett mer rationellt sätt till beslutsfattande i sitt privatliv är ett betydligt smartare alternativ än att agera på affekt. Lättare sagt en gjort men en viktig pusselbit är att sortera bort och blocka oväsentligheter. Här krävs att du tar rationella beslut så du inte blockar väsentligheter och bara går på känsla.

Man kan förbättra sitt beslutsfattande. Gör man en detaljerad Plan A, Plan B och en Plan C så ser man vad man behöver göra. 

Det vetenskapliga begreppet Time Management hjälper dig att göra boxar med budgeterad tid för vad du vill investera din dyrbara tid i. Planerna hjälper dig också då att identifiera eller matcha olika val du behöver göra om du ska skippa det alternativet helt för det passar inte in i din plan helt enkelt. Du behöver också se upp så att du inte hamnar på någon annans plan och bara lever någon annans dröm. 

Vi har förutom coaching förinspelade Affärsutbildningar för dig att studera på Repeat när det passar dig. Vi finns här för att hjälpa dig som support även i våra förinspelade utbildningar med avslutande muntlig genomgång av vad du behöver fokusera på i din karriär, i dina projekt, eget företag eller anställd som ledare. Fördelen med förinspelade utbildningar är just att du kan repetera det som du kanske tycker är speciellt svårt och du slipper att helt förlita dig på ditt goda minne som vid traditionella föreläsningar. I vårt Mentorskapsprogram ingår både coachning och våra förinspelade affärsutbildningar plus mer, kolla in via menyn. Man signar upp och börjar direkt via Kajabi som är en internationellt erkänd plattform både för studier på dator och bra att reparera via Kajabi appen. 

Vi vet vad Självledarskap betyder eftersom vi använder det själva efter att ha varit vidbrända av hög press under en längre tid. Vi är därför väldigt noga med att hushålla med oss själva för att vi ska kunna ta oss dit vi vill. Vi berättar mer i våra blog posts och på vår Youtube kanal, länk i menyn. Följ oss också på andra sociala medier. Låt oss navigera mot din framgång, vad nu du än väljer för område.